Bőrgyógyászat XI. kerület

A bőrgyógyászat korszerűen

Bőrgyógyászati magánrendelés Budán

Akciós kezelések

Rendelés: kedd 9:00-16:00
szerda 13:00-20:00 | péntek: 14:00-20:00

Bejelentkezés: +36 20 583 44 21

Bőrgyógyászat III. kerület

Hialuronsavas ráncfeltöltés

...hogy bőre szebb, egészségesebb és üdébb legyen!

Az évek múlásával bőrünk elveszíti rugalmasságát, hidratáltságát, megjelennek az első felületes ráncok, amik előbb-utóbb állandósulnak. Szeretné visszakapni az évekkel ezelőtti arcát?
Számos orvos-esztétikai eljárás létezik, amelyek segítségével ráncaink eltüntethetőek, arcunk üdébb, fiatalabb lesz.

Fontos, hogy elképzeléseink reálisak legyenek, csodák természetesen nincsenek, azonban 5-10 évet visszafiatalodhatunk  a megfelelően kiválasztott arcfiatalító, ránctalanító kezelésekkel.

Ráncfeltöltés folyamata

A hialuronsavas ráncfeltöltés

A hialuronsav a bőrben megtalálható nagy molekulasúlyú anyag, nagy mennyiségű víz megkötésére képes, ezáltal növeli a kezelt bőrfelületen a térfogatot. A hialuronsav alkalmas a már kialakult állandósult ráncok kezelésére, ajakfeltöltésre, ajakkontúrozásra.
A ráncokat nem eltüntetjük a beinjekciózott hialuronsavval, hanem kiemeljük őket, a bőr lecsökkent hialuronsav tartalmát pótoljuk vissza.

Milyen ráncokat kezelhetünk?

A hialuronsavas ráncfeltöltés kiválóan alkalmas:

  • A homlok ráncok
  • A szemöldök közötti függőleges ráncok
  • Az orrszárnyi redő (ún.nasolabiális redő: az orrszárny mellől húzódik a szájzugig)
  • A száj körüli ráncok
  • A marionett ráncok kiemelésére, feltöltésére.

A ráncfeltöltésre felszívódó, természetes hatású, maradéktalanul lebomló, folyékony implantátumokat használunk. Esztétikai rendelésünkön kizárólag, felszívódó, első osztályú hialuronsavas feltöltő anyagokat (Teosyal, Juvederm) használunk hialuronsavas ráncfeltöltésre.
A hialuronsavas ráncfeltöltés hatása 6-9 hónapig tart átlagosan. A ráncfeltöltés ismételhető beavatkozás. A hialuronsavas ráncfeltöltés biztonságos eljárás.

A hialuronsavas ráncfeltöltés konzultáció

A konzultáción megkérdezzük, milyen korábbi arcfiatalító kezeléseket vett igénybe, volt-e már/mikor volt ráncfeltöltése, milyen anyagokkal, stb. Megbeszéljük, mely ráncait szeretné eltüntetni, ezt követően a bőrgyógyász felvilágosítja a kezelés menetéről, foto dokumentációt készítünk és kialakítjuk az Ön egyéni kezelési tervét. A hialuronsavas ráncfeltöltés kombinálható egyéb arcfiatalító eljárásokkal. A bőrgyógyász javaslatot tehet injekciós ránctalanító kezelés, dermaroller kezelés, mezoterápia, biolifting kezelés elvégzésére.

A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelés

A hialuronsavas ráncfeltöltés egyszerű, gyors, minimális fájdalommal járó beavatkozás, akár ebédidőben is elvégezhető, a páciens a kezelés után a mindennapi életbe azonnal visszatérhet. A ráncfeltöltéssel kezelni kívánt területet alaposan fertőtlenítjük, helyi érzéstelenítő krémmel érzéstelenítjük.

A hialuronsavas feltöltő anyagot nagyon vékony tűvel több szúrási ponton keresztül injekciózzuk a feltöltendő ráncokba,majd a ráncfeltöltés végén a beadott hialuronsavas töltőanyagot masszírozással egyenletesen eloszlatjuk. A hialuronsavas ráncfeltöltés 30-40 perces beavatkozás. A ráncfeltöltés kezelés alkalmazásakor mellékhatás ritkán fordul elő, a hialuronsavas injekciózás után átmenetileg előfordulhat enyhe bőrpír, duzzanat, kis bevérzés, a tünetek azonban néhány napon belül elmúlnak.

A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelés ellenjavallatai

A hialuronsavas ráncfeltöltést nem végezzük el ismert allergia esetén, aktív fertőző bőrtünetek, herpes fennállásakor, a terhességben és a szoptatás alatt, bizonyos gyógyszerek szedésekor, autoimmun betegségekben, pikkelysömör fennállásakor.

Teendők ráncfeltöltés után

A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelést követően, fontos, hogy a páciens a lehető legkevesebb gesztikulációval kommunikáljon néhány napig.
A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelést követő héten  nem szabad olyan tevékenységeket végezni, amik hőmérséklet emelkedéssel  járnak, vagyis nem szabad szoláriumba, szaunába menni, kerülni kell a napozást, forró fürdőzést illetve a kozmetikai kezeléseket.