• Bőrgyógyászati rendelés - borgyogyaszdr.hu

  A bőrgyógyászat korszerűen

  Bőrgyógyászati magánrendelés Budán

  Akciós kezelések

  Rendelés:
  Kedd -  Szerda: 10.00-18.00 | Péntek: 10.00- 20.00

  Bejelentkezés: +36 20 583 44 21

 • Szemkörnyéki fiatalítás - borgyogyaszdr.hu

  A szemkörnyék fiatalsága

  PLASMAGE, vágás nélküli szemhéjplasztika

  Kiemelkedő eredmények, biztonságos, látványos és hatékony megoldás

  szemkörnyéki problémákra

 • Professzionáli bőrgyógyászat - borgyogyaszdr.hu

  VIVACE RF KEZELÉS

  A leginnovatívabb frakcionált rádiófrekvenciás mikrotűs arcfiatalítás

  Feszes, életteli arcbőr 1 óra alatt, fájdalom és felépülési idő nélkül

  Iszak Eszter, modell, műsorvezető

 • Anyajegyszűrés szakszerűen - borgyogyaszdr.hu

  A bőrgyógyászat korszerűen

  Évente ellenőriztetem az anyajegyeimet,
  Dr. Pellion Szilvia nyújt ebben segítséget

  Fodor Rajmund, kétszeres vízilabda olimpiai bajnok

 • Esztétikai kezelések - borgyogyaszdr.hu

  Professzionális gépi orvos-esztétikai kezelések

  ELOS lézer fiatalító kezelések a legmodernebb lézertechnológiával

  Rosacea és pigmentfoltok hatékony kezelése

  Lézeres szőrtelenítés, dióda lézer, és RF kombinációjával, biztonságosan és hatékonyan

  Műtét nélküli komplex arcfiatalító TRINITI kezelés 3 lépésben

 • Dr. Pellion Szilvia - borgyogyaszdr.hu

  „Szépség és valóság, erre van szükség; de a szépséget is a valóból kell merítenünk!“

  Dr. Pellion Szilvia, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

  Az egészséges és szép bőr szolgálatában

  Bőrgyógyászati és orvos-esztétikai kezelések Budán

 • Kezelések jutányos áron - borgyogyaszdr.hu

  Kedvezményes ajánlataink

  VIVACE frakcionált RF mikrotűs kezelés

  Bevezető áron 20 % kedvezménnyel

  További kedvezmények 3 alkalmas bérlet esetén

  + ajándék Hydrobalance kezelés 2017. március 31-ig

 • Ráncfeltöltés megbízható bőrgyógyászaton - borgyogyaszdr.hu

  Kedvezményes ajánlataink

  TRINITI komplex arcfiatalítás műtét nélkül

  3 alkalmas bérlet + 2 Guna Biolifting kezelés

  4 alkalmas bérlet + 3 Guna Biolifting kezelés

 • Tartós lézeres szőrtelenítés - borgyogyaszdr.hu

  Kedvezményes ajánlataink

  Tartós lézeres szőrtelenítés

  ELOS dióda lézer + RF, az egyik legmodernebb szőrtelenítési eljárással

  4+1 alkalmas bérlet esetén 20% kezdvezmény

  5+1 alkalmas bérlet esetén 30% kezdvezmény

Esztétikai bőrgyógyászat

...hogy bőre szebb, üdébb, fiatalosabb legyen!

Hideg, meleg, nap, szél, víz – ezek még a legbarátságosabb külső környezeti tényezők, amelyekkel az arc bőrének az idő múlása mellett nap, mint nap fel kell vennie a harcot. A káros vegyi anyagok, az allergének valamint a kialvatlanság és a népbetegségnek számító stressz még súlyosabb csapást mérnek az arc, a nyak, a dekoltázs érzékeny bőrére.

Amennyiben a stresszes életmód, az idő múlása maradandó nyomokat hagyott arcán, vagy csupán elégedetlen természet adta formáival, magánrendelésünkön teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére a korrekciós beavatkozások terén.

Esztétikai bőrgyógyászati magánrendelésünkön a bőr öregedése, fénykárosodása, ráncosodása miatt kialakuló problémák kezelésére a legmodernebb anti-aging kezelések közül választhat.

Csodát mi sem tudunk tenni, de a bőrgyógyásszal folytatott alapos konzultáció után biztos, hogy megtaláljuk azt a kezelést, amellyel akár 10 évvel is vissza tudjuk pörgetni az idő kerekét.

Esztétikai bőrgyógyászati kezeléseink

 

PLASMAGE, Blepharoplasma, vágás nélküli szemhéjplasztika

Már rendelőnkben is elérhető a legújabb, kíméletes, hatékony szemkörnyék fiatalító módszer, a PLASMAGE kezelés.Ez egy műtét nélküli, biztonságos és azonnal látható eredménnyel járó beavatkozás, amely kiválóan alkalmazható a felső megereszkedett szemhéj vágás nélküli plasztikájára, illetve a teljes szemkörnyék feszesítésére. A kezelés mindössze 30 percet vesz igénybe!

Hialuronsavas ráncfeltöltés

A nagy mennyiségű víz megkötésére képes hialuronsav pótlásával növelhetjük a kezelt terület térfogatát, ezáltal belülről töltjük fel a ráncokat. Kombinálható egyéb arcfiatalító eljárásokkal, sőt a bőrgyógyász javaslatot tehet más kezelések elvégzésére is.

Hialuronsavas ajakfeltöltés

Telt, dús ajkakat szeretne? Mondja el, mire vágyik, a bőrgyógyász pedig felvilágosítja a kezelés menetéről. A hialuronsavas ajakfeltöltés alkalmas a már kialakult, ajkak körüli ráncok feltöltésére, ajakkontúr kiemelésére, sőt az ajkak formázására is.

Hydrobalance, Biorevitalizáció +++

Az egyik legbiztonságosabb bőrfiatalító eljárás, amelynek során bőrgyógyászunk gél állagú hialuronsavat pumpál a bőrbe mikroinjekció formájában. Már az első kezelések után látványos, gyors, tartós eredmény érhető el. Bármelyik korosztálynak ajánlott!

Arclifting hyaluronsavval

Kíméletes és gyors arcfiatalítás a tónusát vesztett, petyhüdt arcbőr kezelésére. Vágás nélkül, úgynevezett soft fill technikával juttat a bőrgyógyász hialuronsavat a bőr alá, amivel visszaállítható az arcvonások fiatalos formája.

Radiesse arcfeltöltés

A Radiesse egy biztonságos, természetes megjelenést biztosító töltőanyag, stimulálja a kollagéntermelést. Azonnali térfogatpótló ráncfeltöltő, emellett bőrfeszesítő, emelő, biostimuláló hatását használják ki esztétikai bőrgyógyászati kezeléseknél.

Mimikai izomzat kezelése neurotoxinnal

Más néven botox kezelés, amely egy viszonylag egyszerű, gyors beavatkozás az arc mimikai izmai által okozott ráncok és a szarkalábak eltüntetésére. Botox injekcióval a bőrgyógyász az arckaraktert is alakíthatja.

Fokozott izzadás kezelése neurotoxinnal

A fokozott izzadás helyi izzadásgátló szerekkel csak átmenetileg csökkenthető, a szájon át szedett gyógyszerek pedig mellékhatásuk miatt nem ajánlottak. A bőrgyógyász által beadott botox injekcióval azonban a fokozott izzadás kiválóan kezelhető, az izzadás jelentős mértékben megszüntethető.

Thread Lifting

Az FTC, azaz Fine Thread Contour Therapy egy bioszálas arcfeszesítő kontúrterápia. Az esztétikai bőrgyógyászat jelenleg legjobb és egyben legújabb bőrfiatalító, arcemelő eljárása, amivel a toka, a nyak feszesítése is lehetséges, méghozzá vágás nélkül.

Drakula terápia, PRP terápia

A vámpír kezelésnek is nevezett fiatalító eljárásnál a bőrgyógyász a vér saját összetevőiből nyer hatóanyagot, majd a saját növekedési faktorokban gazdag plazmát visszajuttatja a bőrbe. Ezáltal a bőr tónusa javul, rugalmasabb, fiatalabb lesz.

Guna Biolifting, ránctalanítás

Ha egy természetes hatású fiatalító, arcemelő eljárást keres, olyat, amivel akár 8-10 évet is fiatalodhat, akkor a biolifting az Ön megoldása. Az esztétikai bőrgyógyászati kezelés eredményeként szelíd, hosszú távú változás áll be az arc eredeti karakterének megőrzésével.

Guna Bioshaping, alakformálás, tokakezelés

Ez egy olyan biológiai, esztétikai „zsírolvasztó” bőrgyógyászati eljárás, amelyben homeopátiás készítményt juttatunk a bőr alá mezoterápiával, valamint szájon át szedhető változatban. A zsírbontás után beadott hatóanyagok elősegítik a lebontott szövetek elszállítását, fokozódik a kollagénrostok képződése. Kifejezetten előnyös narancsbőr kezelésére!

Aqualyx zsírbontás

Helyi zsírpárnák robbantására kifejlesztett injekciós zsírbontó eljárás, amellyel a bőrgyógyász mikro-zselatinos oldattal bontja a toka, a has, a csípő, a combon lerakódott zsírlerakódást. Biztonságosságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Kémiai hámlasztás glikolsavval

A hámlasztó glikolsav az egyik legelterjedtebb AHA-sav a kozmetikában. A gyümölcssavas peeling során bőrgyógyász-kozmetológusunk eltávolítja a bőr felső, elhalt hámrétegét, ezáltal lehetővé válik a mélyebb hidratálás. Egész évben, tavasszal és nyáron is végezhető!

Kémiai hámlasztás triklórecetsavval

A TCA-peeling a gyümölcssavas hámlasztásnál mélyebb, a bőr középső rétegeit is elérő eljárás, ezáltal a bőr feszesebb, ragyogóbb, üdébb lesz és újraépül. A kémiai hámlasztással – a bőrgyógyász által javasolt utókezelést betartva – megbízható, látványos, gyors eredmény érhető el.

EyeCell kezelés

Naponta 14 ezerszer pislogunk, nem csoda, ha a szem környékét olyan látványosan megviseli ez a folyamatos mozgás. Az EyeCell egy új, innovatív szemkörnyék-ápoló rendszer, amelynél a bőrgyógyász egy roller segítségével biopeptideket és növényi őssejtes növekedési faktorokat juttat a kritikus területre.

Dermaroller/kollagén indukciós terápia

Ezzel az esztétikai bőrgyógyászati kezeléssel egy éles hegyű, tüskékkel borított hengerrel mini sebeket ejtünk a bőrön, amelynek hatására beindul a sebgyógyulás és a kollagén termelődés is, automatikusan fokozva ezzel a bőr regenerációját.

Mezoterápia

A bőrgyógyász tű segítségével juttat bőrfiatalító, sejtregeneráló vitaminokat, biológiai aktivátorokat a bőr rétegeibe. Remekül kombinálható más arcfiatalító eljárással. Minimális fájdalommal jár, biztonságos, gyakran ismételhető beavatkozás.

Mikrodermabrázió

A bőrcsiszolás az egyik leghatékonyabb hámlasztó bőrgyógyászati kezelés, amivel kiválóan eltüntethető a bőr felszínéről a megvastagodott, elhalt hámréteg. Más mélyreható kozmetikai eljárással kombinálva a bőr mélyebb rétegeiben is kiváló eredmény érhető el.

ELOS lézer kezelés

Elektro-optikai szinergizmus: nem sci-fi, de közel jár hozzá ez az optikai energiát és a bipoláris rádiófrekvenciát kombináló anti-aging bőrgyógyászati kezelés, amellyel a rosacea, a pigment eltérések és a fénykárosodott bőr is hatékonyan kezelhetőek. Hatékony, tudományosan alátámasztott esztétikai és bőrfiatalító eljárás.

VIVACE frakcionált rádiófrekvenciás multi mikrotűs kezelés

A leginnovatívabb rádiófrekvenciás bőrfiatalító és bőrfeszesítő eljárás, amely egyesíti a frakcionált lézer, az IPL, a rádiófrekvencia előnyeit, kombinálva a dermaroller kollagén indukciós hatásával. Őrzi a bőr fiatalságát, érettebb bőr esetén hatékonyan fiatalít, feszesíti a bőrt.

TRINITI, műtét nélküli komplex arcfiatalító kezelés

Egyedülálló, professzionális orvos-esztétikai eljárás. 3 lépésben a bőr minden rétegére hatva, az optikai energia (IPL, lézer, infravörös fény) és a rádiófrekvencia kombinációja teljes bőr megújulást eredményez a felszíntől a mélyig.

Tartós lézeres szőrtelenítés ELOS módszerrel (dióda lézer+RF)

Az egyik legmodernebb és leghatékonyabb szőrtelenítési eljárás, világosabb szőr és sötétebb bőr esetén is biztonságosan alkalmazható

Kérjük, válasszon a bal oldali menüből!