• Bőrgyógyászati rendelés - borgyogyaszdr.hu

  A bőrgyógyászat korszerűen

  Bőrgyógyászati magánrendelés Budán

  Akciós kezelések

  Rendelés:
  Kedd -  Szerda: 10.00-18.00 | Péntek: 10.00- 20.00

  Bejelentkezés: +36 20 583 44 21

 • Szemkörnyéki fiatalítás - borgyogyaszdr.hu

  A szemkörnyék fiatalsága

  PLASMAGE, vágás nélküli szemhéjplasztika

  Kiemelkedő eredmények, biztonságos, látványos és hatékony megoldás

  szemkörnyéki problémákra

 • Professzionáli bőrgyógyászat - borgyogyaszdr.hu

  VIVACE RF KEZELÉS

  A leginnovatívabb frakcionált rádiófrekvenciás mikrotűs arcfiatalítás

  Feszes, életteli arcbőr 1 óra alatt, fájdalom és felépülési idő nélkül

  Iszak Eszter, modell, műsorvezető

 • Anyajegyszűrés szakszerűen - borgyogyaszdr.hu

  A bőrgyógyászat korszerűen

  Évente ellenőriztetem az anyajegyeimet,
  Dr. Pellion Szilvia nyújt ebben segítséget

  Fodor Rajmund, kétszeres vízilabda olimpiai bajnok

 • Esztétikai kezelések - borgyogyaszdr.hu

  Professzionális gépi orvos-esztétikai kezelések

  ELOS lézer fiatalító kezelések a legmodernebb lézertechnológiával

  Rosacea és pigmentfoltok hatékony kezelése

  Lézeres szőrtelenítés, dióda lézer, és RF kombinációjával, biztonságosan és hatékonyan

  Műtét nélküli komplex arcfiatalító TRINITI kezelés 3 lépésben

 • Dr. Pellion Szilvia - borgyogyaszdr.hu

  „Szépség és valóság, erre van szükség; de a szépséget is a valóból kell merítenünk!“

  Dr. Pellion Szilvia, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

  Az egészséges és szép bőr szolgálatában

  Bőrgyógyászati és orvos-esztétikai kezelések Budán

 • Kezelések jutányos áron - borgyogyaszdr.hu

  Kedvezményes ajánlataink

  VIVACE frakcionált RF mikrotűs kezelés

  Bevezető áron 20 % kedvezménnyel

  További kedvezmények 3 alkalmas bérlet esetén

  + ajándék Hydrobalance kezelés 2017. március 31-ig

 • Ráncfeltöltés megbízható bőrgyógyászaton - borgyogyaszdr.hu

  Kedvezményes ajánlataink

  TRINITI komplex arcfiatalítás műtét nélkül

  3 alkalmas bérlet + 2 Guna Biolifting kezelés

  4 alkalmas bérlet + 3 Guna Biolifting kezelés

 • Tartós lézeres szőrtelenítés - borgyogyaszdr.hu

  Kedvezményes ajánlataink

  Tartós lézeres szőrtelenítés

  ELOS dióda lézer + RF, az egyik legmodernebb szőrtelenítési eljárással

  4+1 alkalmas bérlet esetén 20% kezdvezmény

  5+1 alkalmas bérlet esetén 30% kezdvezmény

Általános bőrgyógyászat

...hogy bőre szebb, egészségesebb és üdébb legyen!

Bőrünk első védelmi vonalunk, az egyik legfontosabb immunszervünk, ezért egészsége, elváltozásainak időbeni kezelése létfontosságú. Legyen az kiütés, fertőzés, gyulladás, anyajegy, ekcéma vagy gombás bőrbetegség, bőrgyógyászati magánrendelőnkben minden ismert bőrprobléma diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozunk.

Küzdjön bármilyen bőrproblémával, évek óta praktizáló, széleskörű szakmai tapasztalattal, kiváló szaktudású bőrgyógyászaink állnak rendelkezésére. Dr. Pellion Szilvia bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos nemcsak az általános bőrgyógyászati problémák kezelése, hanem az esztétikai-kozmetológiai beavatkozások terén is nagy gyakorlattal rendelkezik. Dr. Csiky László sebész szakorvos a sebészeti beavatkozásokkal kapcsolatos tanácsadás mellett a szükséges kisműtéteket is elvégzi.

Amennyiben valamilyen bőrelváltozást tapasztal magán, vagy egyéb bőrgyógyászati jellegű panasza van, magánrendelésünkön teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére.

Általános bőrgyógyászati szakterületeink

Akné, pattanásos bőr

Az akné vagy pattanás a tinédzserkorban gyakori probléma, de sokszor felnőtteknél is vissza-visszatér, amelynek oka hormonzavar is lehet. A bőrgyógyászati konzultáció során a bőrgyógyász megvizsgálja a pattanásos bőrt, a tünetek súlyossága és beteg bőrtípusa alapján választja ki a megfelelő terápiát.

Atópiás ekcéma

Az atópiás ekcéma, más néven atópiás dermatitisz, örökölt genetikai hajlam alapján kialakuló allergiás bőrgyulladás, amit azonban ma már környezeti tényezők is előidézhetnek. Megjelenése gyermekeknél gyakori, amely problémával sajnos gyakran kell a bőrgyógyászt látogatni, ezért ajánlott olyan orvost választani, akiben megbízunk.

Bőrdaganat, bőrrák szűrés

Mára nemcsak a napozási szokások változtak meg, hanem sajnos a napfény is: az UV-terhelés egy napsütéses nyári napon többszöröse is lehet annak, amit a bőrünk még elbír. Emiatt sajnos egyre növekszik a bőrdaganatok (bazalioma, melanoma) előfordulása. Az anyajegyek rendszeres átvizsgálása, évenkénti szűrése nőknek és férfiaknak egyaránt erősen ajánlott.

Bőrsebészet, anyajegy eltávolítás

Anyajegy és egyéb bőrnövedékek vizsgálata után lehetőség van magánrendelőnkben bőrsebészeti kisműtétek elvégzésére. Anyajegy-eltávolítást, bőr alatti ciszták, bőrdaganatok kimetszését 20 éves tapasztalattal rendelkező sebész szakorvosunk végzi, előre egyeztetett időpontban.

Dermatoszkópos anyajegyszűrés

A pigmentált anyajegyek azért veszélyesek, mert melanomává, azaz festékes bőrrákká fajulhatnak. Időbeni felismerése életmentő lehet, ezért tanácsos legalább évenként dermatoszkópos anyajegyszűrésen részt venni. Ezzel az eljárással a bőrgyógyász a teljes testfelületet átvizsgálja egy speciális nagyítóval, az ún. dermatoszkóppal.

Fertőző bőrbetegségek

A bőr első számú feladata az, hogy a kórokozókat távol tartsa a szervezettől, ezért igazán nagy „támadásnak” van kitéve. Sokszor sérül ez a védelmi funkció, ilyenkor alakulhatnak ki az igen kellemetlen tüneteket okozó fertőző bőrbetegségek, amelyek lehetnek bakteriális, gombás vagy vírusos eredetűek.

Gyermekbőrgyógyászat

A gyerekek bőre sokkal érzékenyebb a felnőttekénél, ezért a bőrbetegségekre is hajlamosabbak. Rendelőnkben az újszülött babáktól kezdve a tini korosztályig bezárólag a leggyakoribb gyermekbőrgyógyászati betegségekkel foglalkozunk.

Hajhullás

A napi több mint 100 hajszál kihullása már nem tekinthető normálisnak, ezért mindenféleképp fontos tisztázni a kiváltó okokat. Sok esetben belgyógyászati betegségek kezdődő tüneteként jelentkezik, ezért érdemes bőrgyógyász szakorvossal is konzultálni a lehetséges további vizsgálatokról!

Jóindulatú bőrnövedékek, fibrómák eltávolítása

A jóindulatú bőrnövedék lehet hámszemölcs vagy kocsányos növedék, azaz fibróma. Ezek kevésbé súlyos bőrgyógyászati kórképek, ám esztétikai szempontból eléggé zavaróak lehetnek, így sokan döntenek úgy, hogy eltávolíttatják azokat. Erre többféle módszer áll rendelkezésre

Körömgomba, bőrgomba

A két leggyakoribb bőrgyógyászati betegség a körömbomba és a bőrgomba, amelynek oka számos életmódbeli tényező, sőt egyéb súlyos belgyógyászati betegség is lehet, ezért az öndiagnózis és az önkezelés nem ajánlott. Az okok feltárása után a bőrgyógyász külsőleg ecsetelőt, krémet és belsőleg gyógyszert is felírhat, illetve további vizsgálatokra irányíthat.

Seborrhea, rosacea

Az erőteljes faggyútermelés okozta seborrhea, valamint az arcbőr kipirulását, értágulatait okozó rosacea kezelése annál hatékonyabb, minél előbb sikerül felállítani a diagnózist. A bőrgyógyász számos készítmény, szükség esetén antibiotikum alkalmazása mellett is dönthet, ezért érdemes a tünetekkel mielőbb bőrgyógyász szakemberhez fordulni!

Vírusos szemölcsök

Manapság sajnos a szemölcsök is népbetegségnek számítanak, különösen a talpi, a nemi és az uszodaszemölcsök terjednek járványszerűen. A bőrgyógyász szabad szemmel és szükség esetén dermatoszkóppal is megvizsgálja a szemölcsöket, amelyeket mindenképpen kezelni kell, mert fertőzőek és fájdalmasak is lehetnek.

Kérjük, válasszon a bal oldali menüből!